ALOE VERA FÖR DJUR

Jag fick ett tips om Forevers produkter nån månad efter att Milla hade valpat. Hon var inte riktigt i form och hade tagit valpningen hårt. Hon var väldigt trött och håglös. Fick mycket små infektioner på huden efter fästingbett. Jag fick veta att många tikar hade återhämtat sig snabbt och fått bättre hälsa med att dricka Aloe Vera Gel varje dag.

Jag blev intresserad och ville prova. Milla fick lite AloeVera juice över sin mat varje dag och det tog inte lång tid förrän jag märkte skillnad. Hon blev piggare och fick en väldig energi. Pälsen har också hämtat sig snabbt. Dessutom köpte jag en spray "Veterinary" som jag tog på små sår som hundarna fick. Fantastiskt resultat! Nu häver jag "fukteksem" och andra irritationer direkt med detta spray. 

På grund av sitt välgörande innehåll är den idealisk att använda vid rengöring. Aloe Veterinary Formula ger även näring åt torr hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans. Den kan också användas vid omläggning av öm hud. Allantoin är den andra ingrediensen och är ett ämne som påskyndar nybildning av cellerna.

Det finns även en Gelly som man kan lägga på vätskande sår. (Många använder detta till hästar).Aloe Vera har ju används i många tusen år för sin läkande kraft.Det finns även många andra produkter som är bra för djuren.

Det var helt självklart för mig att dela med mig av dessa produkter. Nu dricker vi aloevera i vår familj varje dag och använder deras produkter.

Gå in på min hemsida och få mer information om du är intresserad. Där kan du även beställa produkter av mig om du vill prova.

Nöjdkundgaranti

Du är helt trygg när du handlar från Forever eftersom alla våra produkter har Nöjdkundgaranti. Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du skicka tillbaka varan – oanvänd eller helt eller delvis använd – tillsammans med ditt kvitto. Du får tillbaka pengarna utan diskussion. 

 Länk till Monicas Aloe Vera

Ta kontakt med mig så berättar jag gärna mer.

email: monica25@live.se

mobil: 0709182655

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.02 | 18:33

Hej!
Nej tyvärr inte i år
Mvh//Monica

...
04.02 | 20:43

Hej har du några valpar eller planerade i år
Min syster söker collievalp då miste sin förra året
Med vänlig hälsning
Monika Beckman

...
24.01 | 17:43

Vår Collie, Zacki, har somnat in och vi saknar honom så,

vi vill gärna ta hand om en collie som är lite äldre.

Vi har en liten Bichon Havanaes som är 6 år til

...
03.12 | 08:18

Tack för att du hörde av dig, Vi är mycket intresserade jag och min man.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS