Hur det fungerar

how your website works

Att skapa och administrera en egen hemsida har aldrig varit enklare. Så här går det till:.

  • Börja med att skapa din hemsida, blogg, eller webbutik.
  • Skräddarsy den exakt som du vill ha den.
  • Dela hemsidan med andra.
  • Allt på ett snabbt och enkelt sätt, utan tidigare erfarenhet eller utbildning inom webbdesign.Smiley - easy use of SimpleSite's service

Att använda 123minsida är hur enkelt som helst!

Vi på 123minsida vill kunna erbjuda alla människor möjlighet att använda sig av webbens oändliga potential - oavsett tidigare färdigheter. Vi erbjuder därför den första riktiga plattformen för alla som är intresserade i skapandet av personliga hemsidor, bloggar, eller webbutiker. Bäst av allt, det tar bara några minuter innan du är på nätet med din hemsida!

Det som gör 123minsida så unikt är tillvägagångssättet dvs att det ska vara så enkelt som möjligt att skapa en hemsida, medan du fortfarande har full kontroll över hur hemsidan ser ut och känns. Du väljer helt enkelt vilken typ av hemsida du vill ha, skräddarsyr designen med vårt designverktyg, och lägger in den information som gör den personlig för dig. Detta ger dig en hemsida som du kan göra vad du vill med!

Hearts -our users love SimpleSite

123minsida – ett verktyg som alla älskar

Vårt verktyg är inte framtaget för professionella webbutvecklare utan för alla som har en önskan att få sin egen plats på nätet. Vi brinner för att erbjuda ett hemsideverktyg som är enkelt för alla att använda. Inga designers, utvecklare eller systemadministratörer behövs!

Du kan använda våra verktyg för att visa upp ditt företag, hobby, fritidsklubb, blogg eller din förmåga med vackra designmallar till hands. Eller så kan du skapa en hemsida som din familj och dina vänner kan besöka för att se videos, bilder eller meddelande från dig, oavsett var i världen de befinner sig! Vårt verktyg möjliggör allt detta och lite till. Vi erbjuder en mängd olika designmallar, unikt framtagna för just din hemsida.

Tools - within minutes you can have your own website

Att komma igång med 123minsida

Vill du visa upp dina bilder? Då kan du ta hjälp av 123minsida och skapa ett fotoalbum, så att vem som helst ser vad lyckats åstadkomma. Har du något viktigt att förmedla till världen? Då kan du skapa en blogg, och börja skriva direkt. Här kan du också skapa en webbutik med produktbeskrivningar och bilder, göra prislistor, skapa familjeträd och mycket mycket mer.

123minsida ger dig ett snabbt steg-för steg verktyg som du direkt kan börja använda för att skapa. På ingen tid alls gör du din egen hemsida, antingen för företaget eller privat. Skapa din idag.